صفحه اصلي
گراميداشت هفته سلامت در شرکت گاز استان آذربايجان غربي
شعار روز جهانی سال 1394(2015میلای) : " ایمنی غذا از مزرعه تاسفره" است.

تهدیدهای جدید ایمنی مواد غذایی بطور مداوم در حال ظهور هستند و تغییرات در تولید،توزیع و مصرف مواد غذایی ،تغییرات در محیط زیست،عوامل بیماری زای جدید و در حال ظهور،مقاوت ضد میکروبی مواد غذایی را به چالش کشیده اند. افزایش سفر و تجارت نیز احتمال آلودگی در سطح بین المللی را گسترش می دهد .:

 


شعار روز جهانی سال 1394(2015میلای) : " ایمنی غذا از مزرعه تاسفره" است.

تهدیدهای جدید ایمنی مواد غذایی بطور مداوم در حال ظهور هستند و تغییرات در تولید،توزیع و مصرف مواد غذایی ،تغییرات در محیط زیست،عوامل بیماری زای جدید و در حال ظهور،مقاوت ضد میکروبی مواد غذایی را به چالش کشیده اند. افزایش سفر و تجارت نیز احتمال آلودگی در سطح بین المللی را گسترش می دهد .:

ایمنی مواد غذایی بطور فزاینده ای در حال جهانی شدن است و نیاز به تقویت سیستمهای ایمنی مواد غذایی بیش ازپیش درمیان کشورها مشهود است . به همین دلیل است که سازمان جهانی بهداشت موضوع سال 2015 را ترویج بهبود ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا بشقاب (سفره )قرارداده است .

سازمان جهانی بهداشت در جهت پیشگیری،شناسایی و واکنش به شیوع بیماریهای ناشی از غذا کمک می کند.در این راستا بادستور العمل و قوانین غذایی، مجموعه ای از استانداردها،دستور العملها وقوانین بین المللی فرایندهای اصلی مواد غذایی را پوشش می دهد.همراه با سازمان جهانی بهداشت، سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (FAO) از طریق یک شبکه اطلاع رسانی جهانی،در مورد ایمنی مواد غذایی به کشورها هشدار می دهد.

ایمنی مواد غذایی یک مسئولیت مشترک است. کاردرتمام طول زنجیره مواد غذایی از کشاورزان،تولیدکنندگان تا فروشندگان و مصرف کنندگان مهم است .

به همین منظور در راستای ترویج تغذیه سالم بین کارکنان،در طول 7 روز هفته سلامت، شیر پاستوریزه در بین کارکنان در قالب بخشی از وعده غذایی صبحانه توزیع شد.